Raspored aktivnosti – odredski rujanfest 2013. godine

Posted in Iz rada odreda

 

Prvih tri tjedna nove školske godine 2013/14. godine u desetak škola postavljeni su pozivni plakati, stariji članovi podijelili su mnogo pozivnih plakatića, razgovaralo se s djelatnicima škola, roditelji su uputili dosta poziva prema Višnji, našoj Predsjednici i Andreji Načelnici odreda, a bilo je i nekoliko meilova roditelja. Početna komunikacija vezana za zanavljanje članova odreda s novim svježim snagama prošla je zadovoljavajuće.

 

Na sastanku Predsjedništva odreda i operativne programske Uprave odreda dogovoren je raspored redovnih tjednih trening sastanaka.

 

Ponedjeljak: - 19.00 – 21.00 - Uprava odreda

- 20.00 – 21.00 - patrola „Snorks“ – izviđači-istraživači

 

Srijeda: - 18.30 – 20.00 -poletarci i pčelice (srijeda 25.09. je prvo jesensko okupljanje svih

starih i novih poletaraca i pčelica s roditeljima – prvozajedničko okupljanje i dogovor)

 

 

- 19.00 – 20.00 - mlađi izviđači – patrola „Koale“

 

- 20.00 – 21.00 - izviđači – patrola „Pume“

 

Svi tjedni trening sastanci održati će se u prostorijama odred u Remetinečkom gaju 14.

Svi zainteresirani mogu se uključiti program u svakom trenutku.

 

S ravnateljima i učiteljima – koordinatorima za izviđački program na školama dogovoreno je da se u slučaju velikog odaziva učenika na pojedinim školama formiraju dobne skupine za koje će održavati tjedni trening sastanci u školi u dogovoreno vrijeme.

 

 

Planirane aktivnosti članova prema Planu aktivnosti 2013. godine:

 

28. rujan - sudjelovanje naših članova na međunarodnom kanu maratonu Savom od Slovenske granice do Jaruna – Kanu klub Končar, aktivnost je dio dugogodišnje suradnje, sudionici odreda ploviti će u velikim kanu desetercima kojima će upravljati iskusni kanu instruktori - jedinstveni doživljaj s površine Save prema Zagrebu.

 

28. rujan – u programu obilježavanja Dana policije i dugogodišnje suradnje s PUZ naša udruga će prezentirati izviđački program – naši članovi postaviti će dva – tri šatora i s promidžbenim materijalom pozvati posjetioce da se uključe u program udruge, voditeljski tim udruge obvezan je sudjelovati na aktivnosti a pozvani su svi članovi odreda da s roditeljima obiđu događanja koja će se odvijati u SC Jarun između 10.00 i 14.00 sati.

 

Za listopad pripremamo nekoliko obveznih aktivnosti a biti će i nekih neformalnih druženja ali o tome uskoro.

Damir