Bili smo u Maksimiru

Napisao/la Marta. Posted in Vijesti

Ovoe subote posjetili smo Maksimir, a osim nas tamo se ovoga puta nije uputio jedan običan žir, već 300 sadnica hrasta kitnjaka. Sadnice su u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske posađene u akciji pošumljvanja povodom Međunarodnog dana zaštite ozonskog omotača. Usprkos kišnom i oblačnom vremenu mi smo se dobro zabavili i pametno iskoristili dan. Kako je bilo pogledajte na slikama:

Prvi izlet - Maksimir

Napisao/la Marta. Posted in Vijesti

Naša prva cjelodnevna aktivnost novog ciklusa biti će 16.09.2017. na prostor Maksimira.

Polazak je u 09.00 sati s tramvajske stanice u Savskom gaju u smjeru Novi Zagreb. Ponijeti opremu za jednodnevni izlet i dvije polusatne tramvajske karte (ili 8 kuna); po izboru možda nešto za kuglu sladoleda. Molimo roditelje da djeci spakiraju vodu ili domaći čaj, ne slatke sokove, sendvič, a ne burger i slično. 
 
Povratak do 17.00 sati na istu stanicu.
 
Zadatak s redovnog treninga: saznati što više o Maksimiru, napraviti kratki zapis u quipos, a informacije prikupiti čitanjem enciklopedije, pitati mamu, tatu, baku ili djeda, na kraju za nuždu pogledati na internetu. 
 
Voditelji na aktivnosti su Filip, Gec i Kučan.

Nova školska godina - vrijeme je i za IZVIDAČE!

Napisao/la Marta. Posted in Vijesti

Kada odradiš sve školske obaveze vrijeme je za odmor. Odmori se s nama, upoznaj nove prijatelje, savladaj korisne vještineputuj,
istražuju prirodu, igraj sepjevaj i što je najvažnije dobro se zabavi.

Upisi novih članova je u tijeku. Za sve dodatne informacije javite se na: 098/9325763

 

 

 

Druženje s roditeljima i članovima

Napisao/la Marta. Posted in Vijesti

 

Ove subote, 3 lipnja 2017., naš odred organizira druženje s roditeljima i članovima kako bi obilježili kraj (školske) godine. 

Okupljanje članova je ujutro u 9:00 sati ispred prostorija, nakon čega idemo na kratki izlet u okolicu (ponijeti sendvič, vodu i jednu polusatnu autobusnu kartu ili pokaz). 

Okupljanje roditelja predviđeno je oko 15:30 ispred prostorija. Budući da je predviđen roštilj, molimo roditelje da sa sobom donesu nešto za roštilj (meso, piće, a dobrodošli su i kolači i povrće).

 

Izlet Prvi let

Napisao/la Marta. Posted in Vijesti

U subotu 6.5. idemo na izlet Prvi let.

Okupljenje je u prostorijama odreda u 8 sati, a povratak planiramo oko 17 sati u prostorije. u slučaju nevremena vratit ćemo se ranije.Molimo članove da ponesu 40 kuna za participaciju dijela kotizacije, 2 tramvajske karte, vodu i voćku. Doručak i ručak su osigurani.

Ponijeti operemu za jednodenvi proljetni izlet (i kabanica i kapa)!