Tečaj vožnje kanua

Posted in Događanja

Našim članovima od sada nudimo još jednu zdravu aktivnost – vožnju kanuima.

Članovi će imati priliku naučiti i aktivno veslati. Članovi će imati priliku prvo naučiti sigurno veslati, a nakon toga uživati u vožnjama kanuima, a u tome će ih voditi, pratiti i podučavati Mladen Kork, član našeg odreda. On će voditi i organizirati treninge, a na Vama je da se redovno odazivate na njih.

Tečaj je prvenstveno predviđen za članove izviđačkih patrola  Sokolovi - mlađi izviđači, patrola Koale - izviđači i patrola Snorks – istraživači.

Mladen očekuje veliku navalu, pa navalite što više i uživajte!

 

 

Kako bi to trebalo izgledati:

Grupa biciklista se skupi u parku iza škole i od tamo se voze pješačkom stazom ispod rotora, starim mostom i savskim nasipom na Jarun (u pratnji nekog od voditelja). Tu  se  uzimaju kanui, oblače zaštitni prsluci i kreće na vodu. Nakon treninga (cca 2 h), svi se zajedno vraćaju kući. 

 
Oni kojima ne odgovara dolazak biciklom, mogu doći automobilom do kluba Končar i isto tako se vratiti.  Molim da se to naglasi u mailu potvrde dolaska, kako ih biciklisti ne bi čekali. Ulaz autom na Jarun je još uvijek 5Kn radnim i 10Kn nedjeljom i praznikom.

Potrebna oprema: je starija odjeća sa gornjim djelom koji ima kratke rukave (majca OI Savski gaj), stare tenisice i mali ruksak za stvari. U slučaju kada vrijeme pokuša najaviti kišu (unatoč povoljne prognoze), onda (u ruksaku) laka kabanica pogodna za bicikl. Kako je moguće da se početnici zaliju prilikom veslanja, potrebno je uzeti rezervnu majicu i hlače. Ne očekujemo "kupanje" ali nije zabranjeno uzeti i rezervne čarape i tenisice, ako netko ugazi u vodu (vi najbolje znate vašu djecu). Ispod odjeće obuči kupaće gaćice (kostim) zbog jednostavnijeg presvlačenja.

 

Hrana: sendvič, voće, čokolada (po vlastitom izboru). Slane grickalice isključene.
Piće: voda i negazirani sokovi (vodu svakako uzeti).
Cijena: 0Kn.

Eventualna pitanja slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.